AS – «Θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι»

AS – «Θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι»

Φωτιά βάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της «AS», που κάνει λόγο για επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «As», το οποίο αναφέρεται στον διακαή πόθο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο 33χρονος στράικερ, ο οποίος την περσινή σεζόν διέλυσε όλα τα κοντέρ στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, αναδεικνυόμενος κορυφαίος σκόρερ (με 41 γκολ) της Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα του και παραλαμβάνοντας το «Χρυσό Παπούτσι», φέρεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιό του μπορεί ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι είναι δυσαρεστημένος με την γερμανική ομάδα. Και αυτό διότι πρόσφατα, ο Πολωνός σούπερ σταρ είχε έρθει σε επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι και του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, μετά τα σχόλια του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ότι η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Χάαλαντ.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι «μερένχες» φαίνεται ότι έχουν το προβάδισμα για τον «Λέβα».

«Ο Λεβαντόφσκι θέλει να αγωνιστεί στη Ρεάλ», γράφει το ισπανικό πρωτοσέλιδο και μένει να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την στάση της Μπάγερν και αν η ίδια είναι έτοιμη να αποχωριστεί έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ της ιστορίας της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ