Λεβερκούζεν – Μπάγερν 1-5 – Τρομακτική Μπάγερν, διέλυσε τη Λεβερκούζεν

Λεβερκούζεν – Μπάγερν 1-5 – Τρομακτική Μπάγερν, διέλυσε τη Λεβερκούζεν

Με μία καταιγιστική εμφάνιση, η Μπάγερν «τρομοκράτησε« τη Λεβερκούζεν μέσα στη BayArena και έφυγε με... αεράτο διπλό, επικρατώντας με 5-1! Τέσσερα γκολ σε οχτώ λεπτά οι Βαυαροί!

Κλασική εμφάνιση Μπάγερν. Η ομάδα του Νάγκελσμαν «τρομοκράτησε» την Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στο σπίτι της και επικράτησε με 5-1 για την 8η αγωνιστική της Bundesliga, σκαρφαλώνοντας και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς καν να δυσκολευτεί, οι Βαυαροί μπήκαν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα, σκόραραν τέσσερις φορές μέσα σε οχτώ λεπτά και έκαναν «πάρτι» στην BayArena, τελειώνοντας το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Δύο γκολ ο Λεβαντόφσκι, για τους φιλοξενούμενους, δύο και για τον Γκνάμπρι!

Ούτε πέντε λεπτά δεν χρειάστηκαν στους πρωταθλητές Γερμανίας για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Σανέ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε στον Ουπαμεκανό στα δεξιά, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι την έστειλε στα δίχτυα της Λεβερκούζεν με μία υπέροχη «τακουνιά», γράφοντας το 1-0, μόλις στο 3ο λεπτό.

Ο Πολωνός πήρε ξανά το… όπλο του και στο 30′ έβαλε τέλος στο ματς, καθώς έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Ντέιβις. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μίλερ να βρει δίχτυα, με τον Γερμανό να εκμεταλλεύεται την… αναμπουμπούλα στην περιοχή των γηπεδούχων και να γράφει το 3-0, μόλις στο 34′.

Τη σκυτάλη πήρε ο Σερζ Γκνάμπρι που σκόραρε δύο φορές σε τρία λεπτά και έκανε το 5-0! Το μόνο που κατάφερε η Λεβερκούζεν, ήταν να σκοράρει το γκολ της… τιμής με τον Πάτρικ Σικ στο 55ο λεπτό, με το οποίο διαμόρφωσε και το τελικό 5-1…

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ (64΄Μπελαραμπί, Κοσούνου, Τα, Μπάκερ, Ντεμιρμπάι, Αμιρί, Ντιαμπί (64′ Αντλί), Βιρτζ, Παουλίνιο (46′ Ταπσόμπα), Σικ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ζούλε (72′ Ρίτσαρντς), Ουπαμεκάνο, Ερναντές, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46′ Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι, Μίλερ (64′ Κομάν), Σανέ, Λεβαντόφσκι (64′ Μουσιάλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ