Απολύθηκε ο Φαν Μπόμελ από τη Βόλφσμπουργκ

Απολύθηκε ο Φαν Μπόμελ από τη Βόλφσμπουργκ

Ο Φαν Μπόμελ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ ο Μαρκ Φαν Μπόμελ με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυσή του μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων δύο μηνών.

Μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και οκτώ σερί αγώνες χωρίς Νίκη Βόλφσμπουργκ απέλυσε τον Φαν Μπόμελ μόλις τέσσερις μήνες μετά από την πρόσληψη του.

Η Βόλφσμπουργκ τον τελευταίο μήνα μέτρησε πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες στα επίσημα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Άκρως ενδιαφέρουσα ήταν η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ καθώς αναφέρει: «Η ουσία ήταν ότι υπήρχαν περισσότερα που μας χώριζαν παρά που μας συνέδεεαν».

Στην ανακοίνωση υπάρχει και δήλωση του Φαν Μπόμελ στην οποία τονίζει: «Είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος με την απόφαση γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μαζί θα είχαμε καταφέρει να επιστρέψουμε στο δρόμο της επιτυχίας. Εύχομαι στην ομάδα να καταφέρει γρήγορα να αλλάξει τα πράγματα ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ