Νάγκελσμαν για την πεντάρα από την Γκλάντμπαχ – «Είναι σημαντικό να πάρουμε το μάθημα μας από αυτό το παιχνίδι»

Νάγκελσμαν για την πεντάρα από την Γκλάντμπαχ – «Είναι σημαντικό να πάρουμε το μάθημα μας από αυτό το παιχνίδι»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την βαριά ήττα της ομάδας του από την Γκλάντμπαχ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ήττα πρέπει να γίνει μάθημα προς όλους ενόψει της συνέχειας.

Η Μπάγερν υπέστη την πιο «βαριά» της ήττα την τελευταία δεκαετία, απέναντι στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ που την φιλοδώρησε με πέντε τέρματα, αφήνοντας την έτσι από πολύ νωρίς εκτός συνέχειας Κυπέλλου.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος παρακολούθησε την ομάδα του από το σπίτι του, καθώς πρόσφατα ανιχνεύτηκε θετικός στον κορωνοϊο, ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής(30/10) αναμέτρησης με την Ουνιόν Βερολίνου για τον οδυνηρό αποκλεισμό από την ομάδας της Μπορούσια.

«Δείξαμε πως είμαστε ευάλωτοι, αλλά είναι σημαντικό να πάρουμε το μάθημά μας από αυτό το παιχνίδι. Ήταν ιστορική (σ.σ. ήττα) και οφείλουμε να δεχθούμε την κριτική. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό» δήλωσε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος παραμένει σε καραντίνα λόγω COVID-19 και είδε από το σπίτι του τη συντριβή των Βαυαρών με 5-0 από τη Γκλάντμπαχ.

Είμαστε άνθρωποι, όχι μηχανές. Μπορεί να κάνουμε λάθη και, σε συνδυασμό με έναν καλό αντίπαλο και τη δική μας κακή μέρα, βρεθήκαμε να δεχόμαστε τρία γκολ στα πρώτα 21 λεπτά» πρόσθεσε ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι… ούρλιαζε παρακολουθώντας το ματς της περασμένης Τετάρτης (27/10) από το σπίτι του.

«Δεν πρέπει να μας αποσπούν όλα τα κολακευτικά λόγια, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο κ.λπ. Πρέπει να εστιάσουμε στο να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε η Μπάγερν και ότι όντως ανήκουμε στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σαν πρωταθλητές, πρέπει να σηκωθούμε και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση. Όλοι εκπλαγήκαμε λίγο από αυτό που συνέβη την Τετάρτη και συμφωνήσαμε ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό» είπε ακόμη ο Νάγκελσμαν, που θα απουσιάσει από τον πάγκο των Βαυαρών και στο ματς με την Ουνιόν Βερολίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ