Χόφενχαϊμ – Χέρτα Βερολίνου 2-0

Χόφενχαϊμ – Χέρτα Βερολίνου 2-0

Η Χόφενχαϊμ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Χέρτα Βερολίνου για την 10η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Η Χόφενχαϊμ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, επικράτησε με 2-0 για την 10η αγωνιστική της Bundesliga και την προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Ο Μπάουμαν στο 7′ απέκρουσε το σουτ του Ρίχτερ, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 19′, με τον Κράμαριτς να σημειώνει το 1-0.

Ο Κράμαριτς παραλίγο να σκοράρει ξανά στο 28′ αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ωστόσο η Χόφενχαϊμ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36′, με τον Ρούντι να κάνει το 2-0 που έμεινε ως το τέλος.

Η Χέρτα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 76′ αποβλήθηκε ο Μπογιατά.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Ποτς, Γκρίλιτς, Φοξ, Ακπογκουμά, Στίλερ (77’Μπαουμγκάρτνερ), Ρούντι (66’Σαμασέκου), Σκοβ, Γκάιγκερ (84’Ρίτσαρντς), Μπεμπού (66’Ρούτερ), Κράμαριτς (84’Μπρουουν Λάρσεν).

ΧΕΡΤΑ Β.: Σβολόφ, Πέκαρικ, Μπογιατά, Σταρκ, Μίτελστεντ, Ασκασίμπαρ, Σερντάρ, Ζεεφουίκ (46’Γιόβετιτς), Νταρίντα (46’Μαολιντά-77’Τουσάρ), Ρίχτερ (69’Εκέλενκαμπ), Πιότεκ (61’Μπελφοντίλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ