Πόσα; 250-300 εκατομμύρια θα κοστίσει ο Χάαλαντ!

Πόσα; 250-300 εκατομμύρια θα κοστίσει ο Χάαλαντ!

Κοντά στα 300 εκατομμύρια ευρώ φαίνεται πως θα κοστίσει η μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ...

Η ρήτρα αποχώρησής του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ, αξίας 75 εκατομμύρια ευρώ, έχιε ήδη βάλει, τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης σε ανταγωνισμό.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild, ο μάνατζερ Φόλκερ Στρουθ, ο οποίος εκπροσωπεί (μεταξύ άλλων) τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης Τόνι Κρόος, εξήγησε ότι θα είναι μία ιδιαίτερα δαπανηρή μεταγραφή για όποια ομάδα θελήσει να εξασφαλίσει τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό.

«Ο Χάαλαντ έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Εάν προσθέσουμε σε αυτή μισθό για πέντε χρόνια και προμήθειες για το μάνατζερ, μάλλον μιλάμε για ποσό μεταξύ 250 και 300 εκατομμυρίων ευρώ», είπε ο Γερμανός προπονητής.

Ο Χάαλαντ έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ μέχρι το 2024, και φέρεται να βρίσκεται στις λίστες της, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί ΣΖ, Μπάγερν.
Μάλιστα ο γερμανικός Τύπος κάνει λόγο για προσφορά μισθού 50 εκατομμυρίων ευρώ από τον σύλλογο της Βαυαρίας, κάτι που ο Στρουθ απορρίπτει ως υπόθεση.

«Ακόμα κι αν η Μπάγερν ήταν διατεθειμένη να ξοδέψει αυτά τα χρήματα, δεν θα το έκανε. Θα ήταν κόλαση αν ένας παίκτης κέρδιζε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Γερμανία. Εξάλλου, πιστεύω ότι ο Χάαλαντ δεν θα αποφασίσει το μέλλον του με βάση τα χρήματα»,ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ