Λειψία – Ντόρτμουντ 2-1

Λειψία – Ντόρτμουντ 2-1

Η Λειψία επικράτησε της Ντόρτμουντ με σκορ 2-1 και δεν επέτρεψε στους Βεστφαλούς να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την Μπάγερν Μονάχου.

Την ευκαιρία να πλησιάσει στον έναν βαθμό την Μπάγερν Μονάχου έχασε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, που ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Λειψία, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι «ταύροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη που τους δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν.

Η Λειψία πατούσε πολύ καλύτερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στο 29ο λεπτό, κάνοντας το 1-0, το οποίο μάλιστα ήταν και σκορ του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλύτερα βρίσκοντας γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Ρόις στο 52′ έφερε το ματς στα ίσα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Αυτοί όμως που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι παίκτες του Τζέσε Μαρσχ, οι οποίοι με τον Γιουσούφ Πόουλσεν βρήκαν δίχτυα στο 68′ διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ