Bundesliga – Στο «κυνήγι» της Μπάγερν η Ντόρτμουντ, σπουδαία νίκη για την Χοφενχαϊμ

Bundesliga – Στο «κυνήγι» της Μπάγερν η Ντόρτμουντ, σπουδαία νίκη για την Χοφενχαϊμ

Με τον Μάρκο Ρόις να είναι ο «χρυσός» σκόρερ η Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-1 της Στουγκάρδης και έφτασε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Σπουδαία νίκη για την Χοφενχαϊμ με άρωμα... Ευρώπης, εύκολα τρίποντα για Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αν και τα βρήκε «σκούρα» κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στουγκάρδης και κατάφερε να εκμεταλλευτεί την χθεσινή «γκέλα» της Μπάγερν. Λυτρωτής για τους Βεστφαλούς ο Μάρκο Ρόις να ξεκλειδώνει την άμυνα της Στουγκάρδης και να χαρίζει ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Στο -1 πλέον από την Μπάγερν η Μπορούσια, που δείχνει πως μπορεί και χωρίς τον Χάαλαντ.

Νίκησε και κοιτάζει Ευρώπη η Χοφενχαϊμ

Η Χοφενχαϊμ πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της επί της ανεβασμένης στα τελευταία παιχνίδια Λειψίας με 2-0 και «σκαρφάλωσε» και άλλο προς τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σαμασσέκου και Νταμπούρ οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 4η θέση οι φιλοξενούμενοι.

Σκόρπισε την Γκρόιτερ Φίρτ η Γκλάντμπαχ

Εύκολο απόγευμα είχε η Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε με το ευρύ 4-0 απέναντι στην Γκρόιτερ Φίρτ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Χόφμαν ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα. Στην 7η θέση με 18 βαθμούς πλέον η Γκλάντμπαχ, έχοντας συγκάτοικο την Λειψία. Παραπαίουν οι «νεοφώτιστοι» οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από 12 αγώνες, και πλέον πρέπει να ανέβουν ένα βουνό αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ