Με 15.000 κόσμο θα διεξαχθεί το Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου

Με 15.000 κόσμο θα διεξαχθεί το Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου

Η Γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε τον περιορισμό στην προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το «Klassiker» ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου να διεξαχθεί με μονάχα 15.000 φιλάθλους.

Η έκρηξη κρουσμάτων στη Γερμανία επηρεάζει άμεσα και τον αθλητισμό στη χώρα. Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης του κορωνοϊου και μεταξύ άλλων «έριξε» το όριο της προσέλευσης των φιλάθλων στα ανοιχτά γήπεδα της χώρας.

Τα συγκεκριμένα μετρά επηρεάζουν φυσικά και το «Klassiker» ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις (04/12, 19.30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις βάζουν «φρένο» στα όνειρα των οπαδών της Μπορούσια για ένα γεμάτο «Signal-Iduna Park», καθώς οι Βεστφαλοί ακύρωσαν τα 67.000 εισιτήρια που είχαν τυπώσει για το ντέρμπι απέναντι στη Μπάγερν.

Πιο συγκεκριμένα το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε πως η μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα θα φτάνει το 50%, με ανώτατο όριο τους 15.000 φιλάθλους. Το ποσοστό αυτό θα αφορά μόνο τους πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για τρίτη διαδοχική σεζόν το γήπεδο των 67.000 θέσεων που φιλοξενεί την πιο «καυτή» ατμόσφαιρα στα γερμανικά γήπεδα να μην είναι γεμάτο στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ώρα το ματς της Μπάγερν κόντρα στην Μπαρτσελόνα το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ