Bundesliga – «Στραβοπάτημα» για την Ντόρτμουντ και στο +6 η Μπάγερν

Bundesliga – «Στραβοπάτημα» για την Ντόρτμουντ και στο +6 η Μπάγερν

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ, η Μπάγερν Μονάχου έκανε την ανατροπή και πήρε την νίκη με 2-1 επί της Μάιντζ και έτσι η διαφορά τους στον βαθμολογικό πίνακα αυξήθηκε στους έξι βαθμούς.

H Mπάγερν άνοιξε το δώρο της Μπόχουμ και εκτόξευσε την διαφορά από την δεύτερη Ντόρτμουντ στο +6. Η ομάδα της Βαυαρίας επικράτησε με ανατροπή με 2-1 εντός έδρας της Μάιντζ για την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Η ομάδα του Ναίγκελσμαν αν και βρέθηκε πίσω στο στο σκορ χάρις στο γκολ του Ονισόντο στο 22′, κατάφερε να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη όσο αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Η Μπάγερν έκανε την αντεπίθεση της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάιντζ. Αρχικά ο Κομάν στο 53′ έφερε το ματς στα ίσα με σουτ εντός περιοχής. Με τον Μουσιάλα στο 74′  να ολοκλήρωνει την ανατροπή για τους Βαυαρούς οι οποίοι πήραν ένα τρίποντο «χρυσάφι».

Από την άλλη η Ντόρτμουντ έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπάγερν, έχασε εκ νέου βαθμούς αυτή την φορά στην έδρα της Μπόχουμ. Οι Βεστφαλοί εμφανίστηκαν αρκετά αναποτελεσματικοί με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 40′ με εύστοχο χτύπημα του Πόλτερ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο το τέρμα του Βόλφ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα από την χρήση Var.

Η Ντόρτμουντ κατάφερε στο τέλος να σώσει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας με σκόρερ τον Μπράντ στο 85′, όμως είδε την διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπάγερν να αυξάνεται στους έξι βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπάγερν – Μαίντζ 2-1

Μπόχουμ – Ντόρτμουντ 1-1

Λειψία – Γκλάντμαχ 4-1

Φραϊμπουργκ – Χοφενχαϊμ 1-2

Χέρτα Βερολίνου – Αρμίνια Μπίντεφελντ 2-0

19.30 Βόλσφσμπουργκ – Στουγκάρδη

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ