Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3

Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-3

Με σημαντικό «διπλό» από την έδρα της Γκλάντμπαχ έφυγε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στην 6η θέση στη Bundesliga.

Η Άιντραχτ πέρασε από το «Μπορούσια Παρκ», κερδίζοντας με 3-2 την Γκλάντμπαχ για την 16η αγωνιστική της Bundesliga και επιβεβαίωσε την διαρκώς ανοδική της πορεία με πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος.

Έτσι η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ ανέβηκε στην 6η θέση, με τα «πουλάρια» να μπλέκουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε φουριόζα την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση 6 λεπτών προηγήθηκε με όμορφο σουτ του Νόιχαουζ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 45′ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μπορέ. Αυτό το γκολ έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Γκλάσνερ, οι οποίοι στην επανάληψη μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 50′ με τον Λίντστρεμ.

Όμως στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπενσεμπαϊνί να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα δύο λεπτά μετά.

H Άινχτραχτ με την σειρά της πλήρωσε την Γκλάντμπαχ με το ίδιο νόμισμα, αφού με το που έγινε η σέντρα, ο Μπορέ έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Καμαντά, ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι από το 70′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τούτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Σκάλι (76’ Χέρμαν), Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Νετς (89’ Μπένετ), Μπένες (65’ Τουράμ), Κονέ, Ζακάρια, Νοϊχάους (65’ Κράμερ), Πλεά, Εμπολό

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς (28’ Ρόντε), Κόστιτς, Σο (83’ Λεντς), Χιντερέγκερ, Μπορέ (73’ Χασέμπε), Καμάντα, Ντα Κόστα, Τούτα, Λίντστρεμ (83’ Μπάρκοκ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ