Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ 4-0

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έσπασε το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ με τα περισσότερα γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος στην Bundesliga και η Μπάγερν σκόρπισε με 4-0 τη Βόλφσμπουργκ συνεχίζοντας απτόητη την πορεία της για ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Απτόητη συνέχισε την πορεία της για ακόμη ένα πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου που διέλυσε με 4-0 τη Βόλφσμπουργκ στην «Αλιάνζ Αρένα» και ξέφυγε με +9 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ που έχει ματς λιγότερο. Έγραψε ιστορία ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι που σκόραρε ξανά κι έσπασε το ρεκόρ γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος στην Bundesliga, αφού πέρασε στην κορυφή με 43 έναντι 42 του Γκερντ Μίλερ που κατείχε το ρεκόρ από το 1972.

Το παιχνίδι ήταν από το ξεκίνημα παράσταση για έναν λόγο, με τους Βαυαρούς να ανοίγουν πολύ νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 7′ ο Γκνάμπρι έκανε το σουτ, ο Κάστεελς έδιωξε και ο Μίλερ με το ριμπάουντ έκανε το 1-0. Λεβαντόφσκι και Βέγκχορστ είχαν από μία καλή ευκαιρία στη συνέχεια, με την Μπάγερν να καθαρίζει το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 57′ ο Ουπαμεκανό με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 και τρία λεπτά μετά ο Σανέ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε και το 3-0. Το τελικό 4-0 ήρθε στο 87′ από τον Λεβαντόφσκι που έγραψε ιστρία καταρρίπτοντας ακόμη ένα ρεκόρ το οποίο μάλιστα κρατούσε σχεδόν 40 χρόνια.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ερναντές (80’Ενζιανζού), Ντέιβις (80’Ρίτσαρντς), Ρόκα (74’Ζάμπιτσερ), Μουσιάλα (83’Τίλμαν), Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ, Λεβαντόφσκι.

Βόλφσμπουργκ: Κάστεελς, Λακρουά, Μπρουκς, Μπορνάουβ, Μπακού, Βρανξ (87’Εμπαμπού), Άρνολντ, Γκέρχαρντ, Στέφεν, Βάλντσμιντ (72’Ζιλοβαγκί), Βέγκχορστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ