Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1

Φράιμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1

Η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 17η αγωνιστική της Bundesliga και την προσπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.

Μετά από 2 σερί ματς χωρίς νίκη, η Φράιμπουργκ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της Μπάγερ Λεβερκούζεν για την 17η αγωνιστική της Bundesliga.

Έτσι, οι γηπεδούχοι προσπέρασαν τη Λεβερκούζεν στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην 3η θέση με 29 βαθμούς, ενώ οι «ασπιρίνες» έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, υποχωρώντας στην 4η θέση με 28 βαθμούς.

Η Φράιμπουργκ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πήρε το προβάδισμα στο 33′ χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκρίφο. Ωστόσο, η Λεβερκούζεν απάντησε πριν την ανάπαυλα, με τον Αρανγκουίθ να ισοφαρίζει (1-1) στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλο το δεύτερο μέρος και κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη, με τον Σάντε να σκοράρει στο 84′ για το τελικό 2-1.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Κούμπλερ, Λίνχαρτ, Σλότερμπεκ, Γκούντερ, Σάλαϊ (56′ Σάντε), Χάμπερερ (80′ Έγκεσταϊν), Χόφλερ, Γκρίφο (80′ Ντεμίροβιτς), Γέονγκ (90′ Κέβεν Σλότερμπεκ), Χόλερ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Φρίμπονγκ, Τα, Κοσούνου, Σινκγκράβεν, Άντριχ, Αράνγκις (80′ Παλάσιος), Βιρτς, Ντεμιρμπάι (87′ Σερτντεμίρ), Αντλί (76′ Παουλίνιο), Σικ (75′ Αλάριο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ