Μίλερ: «Προτιμώ να «ταίσω» με ασίστ τα άλογα μου και τα κουνέλια μου παρά τον Χάαλαντ»

Μίλερ: «Προτιμώ να «ταίσω» με ασίστ τα άλογα μου και τα κουνέλια μου παρά τον Χάαλαντ»

Η Μπάγερν εξετάζει την περίπτωση του Έρλιγνκ Χάαλαντ, ωστόσο ο Τόμας Μίλερ «έκλεισε« την πόρτα στον Νορβηγό σούπερ σταρ δηλώνοντας την αντίθεση του για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Βαυαρούς.

Το όνομα του Έλρινγκ Χάαλντ έχει συνδεθεί με τα περισσότερα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με την Μπάγερν Μονάχου να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά.

Ο Νορβγηγός φορ της Ντόρτμουντ φαίρεται να είναι ο Νο1 στόχος των πρωταθλητών Γερμανίας σε περίπτωση που αποχωρήση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, δεν πήραν όλοι με «καλό μάτι» το ενδεχόμενο μεταγραφής του Χάλαντ στην πρωταθλήτρια Γερμάνίας, με τον Τόμας Μίλερ να είναι ένας εξ αυτών.

Ο 32χρονος σε ερώτηση που του έγινε στην Βild σχετικά με το αν θα ήθελε να «ταΐσει» τον Χάλαντ με τις ασίστ του τόνισε: «Προτιμώ να ταΐζω τα άλογα και τα κουνέλια μου»

Ο Μίλερ είναι παίκτης σύμβολο για την ομάδα του Μονάχου, και παρά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα του Νάγκελσμαν αυτός δεν σκέφτετα κάτι τέτοιο: «Θα ήταν έκπληξη το να φύγω αν σκεφτεί κανείς πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εμάς».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ