Μπάγερν Μονάχου-Λειψία 3-2: Ματσάρα στο Μόναχο και στο +9 η Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου-Λειψία 3-2: Ματσάρα στο Μόναχο και στο +9 η Μπάγερν

Η Λειψία έβαλε δύσκολα στην Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να φτάνει στη νίκη (3-2) που τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη... σαλατιέρα.

Τρομερό ματς στην Allianz Arena, με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί (3-2) της Λειψίας.

Οι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους «Ταύρους», αλλά έκαναν στο τέλος το καθήκον τους, φτάνοντας στο τρίποντο.

Είναι μια νίκη που φέρνει όλο και πιο κοντά στη… σαλατιέρα την Μπάγερν, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να απέχει 9 ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη Μπορούσια Ντόρτμουντ (ματς λιγότερο).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μίλερ. Ο Γερμανός επιθετικός πήρε το ριμπάουντ απ’ την επέμβαση του Γκουλάτσι και στην 404η εμφάνισή του, σε ματς Bundesliga, έκανε το 1-0.

Στο 27ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν. Ο Ενκουνκού έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Λάιμερ κι αυτός στον Σίλβα που από κοντά έγραψε το 1-1. Στο 44΄, ο Τολισό βρήκε αριστερά τον Κομάν κι αυτός τον Λεβαντόφσκι για το 2-1.

Οι ταύροι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53΄, ισοφάρισαν ξανά.  Από ασίστ του Λάιμερ, ο Ενκουνκού, νίκησε τον Νόιερ για το 2-2. Όμως, πέντε λεπτά αργότερα, από γύρισμα του Γκνάμπρι, ο Γκβαρντιόλ έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η Μπάγερν έκανε το 3-2.

Οι Βαυαροί διατήρησαν μέχρι το φινάλε το υπέρ τους σκορ, πανηγυρίζοντας το τρίποντο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Ζούλε, Ερναντές, Γκνάμπρι, Κίμιχ, Τολισό (63′ Μουσιάλα), Κομάν (85′ Νιαντζού), Μίλερ (84′ Ζάμπιτσερ), Σανέ, Λεβαντόφσκι

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Μουκιέλε (72′ Χένριχς), Όρμπαν, Γκβαρντιόλ, Κλόστερμαν, Λάιμερ (61′ Χαϊνταρά), Καμπλ (46′ Σομποζλάι), Ανχελίνο, Ενκουνκού, Όλμο (61′ Φόρσμπεργκ), Σίλβα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ