Χάαλαντ: «Ο Ραϊόλα δεν έχει έρθει ποτέ σε ματς να με δει»

Χάαλαντ: «Ο Ραϊόλα δεν έχει έρθει ποτέ σε ματς να με δει»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του προς τον εκπρόσωπο του Μίνο Ραϊόλα για το γεγονός πως δεν έχει μεταβεί ποτέ σε παιχνίδι της Ντόρτμουντ ώστε να δει από κοντά τον Νορβηγό φορ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να αποτελέσει το πιο καυτό όνομα το καλοκαίρι που μας έρχεται, με τις Μπάγερν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την περίπτωση του Νορβηγού σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ.

Φυσικά για να αποσπάσουν την υπογραφή του 21χρονου επιθετικού, θα πρέπει να διαπραγματευτούν «σκληρά» με τον διάσημο εκπρόσωπο του παίκτη Μίνο Ραϊόλα.

Ωστόσο από ότι φαίνεται ο Χάαλαντ δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις το τελευταίο διάστημα με τον Ιταλό μεγαλοαντζέντη, στον οποίο δεν δίστασε να ρίξει τα… καρφιά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Νορβηγός εξέφρασε τα παράπονα του προς το πρόσωπο του 54χρονου αντζέντη αναφέροντας πως  δεν έχει τύχει να πάει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του από κοντά.

«Δεν έχουμε μιλήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Αλλά νομίζω ότι ο πατέρας μου έχει συχνή επαφή μαζί του. Ο Μίνο δεν έχει έρθει ποτέ σε παιχνίδι μου. Δεν έχει ζητήσει ποτέ εισιτήρια. Ελπίζω να το κάνει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ