Σίγουρος ο Πέρεθ για την μεταγραφή του Χάαλαντ στην Ρεάλ

Σίγουρος ο Πέρεθ για την μεταγραφή του Χάαλαντ στην Ρεάλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπαθεί να κάνει τα πάντα, ώστε μέχρι τον Μάρτιο να καταφέρει να πείσει τον Χάαλαντ να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σίγουρο είναι και το ξέρουν πολύ καλά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο.

Παρά το γεγονός ότι ο Νορβηγός επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπορούσια μέχρι το καλοκαίρι του 2024 , αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του και ετοιμάζονται να κάνουν την κίνηση τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σίγουρα είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ και το έχει δηλώσει ανοικτά, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι έτοιμος για κάνει ότι χρειαστεί, ώστε ο Νορβηγός επιθετικός που έχει πετύχει μέχρι τώρα 80 γκολ σε 79 εμφανίσεις να γίνει κάτοικος Μαδρίτης για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το καλοκαίρι να εκπλήξει τους πάντες με την απόκτηση τόσο του Κιλιάν Εμπαπέ, με τον οποίο έχουν δώσει ήδη τα χέρια, όσο και με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα πετύχει την υπογραφή του Νορβηγού επιθετικού και θα καταφέρει να έχει στην ομάδα του μαζί με τον Γάλλο σταρ, ώστε να οδηγήσουν ξανά την Ρεάλ Μαδρίτης στις μεγάλες επιτυχίες.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα ώστε μέχρι τον Μάρτιο να έχει καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Νορβηγού επιθετικού. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να «θυσιαστεί» ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μπορεί να έχει συμπληρώσει τα 35 του χρόνια, όμως παραμένει μια αξιόπιστη «μηχανή» παραγωγής γκολ και άνετα θα μπορούσε η Ρεάλ να βρει ομάδα για να τον πουλήσει με σκοπό να ωφεληθεί οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ