Ντόρτμουντ- Λεβερκούζεν 2-5: Αδιανόητο… πάρτι της Λεβερκούζεν στο Signal Iduna Park! (2-5)

Ντόρτμουντ- Λεβερκούζεν 2-5: Αδιανόητο… πάρτι της Λεβερκούζεν στο Signal Iduna Park! (2-5)

Την ισοπέδωσε! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν έδειξε κανένα οίκτο στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, διαλύοντας τους Βεστφαλούς μέσα στο Signal Iduna Park (2-5).

Μυθική Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Βεστφαλία!

Η ομάδα του Σεονάν έστησε ένα ανεπανάληπτο… πάρτι στο στο Signal Iduna Park, διαλύοντας με 5-2 την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ονειρική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, με τους Βεστφαλούς να χάνουν τα… αυγά και τα πασχάλια.

Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα η Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Νάγκελσμαν να απομακρύνεται 9 ολόκληρους βαθμούς από την δεύτερη Ντόρτμουντ.

Στο 10΄, η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Ακάνζι.  Έξι λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα. Ο Μπραντ εκτέλεσε φάουλ, ο Φρίμπονγκ ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 20ο λεπτό, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Βιρτς να βρίσκει δίχτυα. σε θέση οδηγού.

Το 1-3 ήρθε, στο 28′ χάρη στην φοβερή εκτέλεση φάουλ του Άντριχ. Το μαρτύριο δεν είχε τελειωμό για την Ντόρτμουντ, με τον Τα να γράφει το 4-1 με απίθανη.,. οβίδα στο 53΄.

Οι παίκτες της Λεβερκούζεν είχαν κέφια και δεν σταματούσαν, με τον Μούσα Ντιαμπί να φτάνει και σε πέμπτο γκολ στο 87′.  Στο 89′ και έπειτα από χρήση VAR, διαμορφώθηκε το τελικό 2-5 με σκόρερ τον Τίγκες.

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ (46′ Βολφ), Ακάνζι, Ζαγκαντού, Γκερέιρο, Μπραντ, Νταχούντ, Μπέλινχαμ, Ρόις (84′ Τίγκες), Μάλεν (79′ Μουκόκο), Αζάρ (60′ Ρέινα)

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Γκριλ, Φρίμπονγκ (88′ Φοσού-Μενσά), Τα, Χιντσάπι, Μπάκερ, Άντριχ, Ντεμιρμπάι, Μπελαραμπί (68′ Κοσούνου), Βιρτς (81′ Αράνγκις), Ντιαμπί (88′ Ντιαμπί), Σικ (81′ Αλάριο)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ