Βαλένθια – Σοσιεδάδ 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν στο «Μεστάγια»

Βαλένθια – Σοσιεδάδ 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν στο «Μεστάγια»

Ισοπαλία που δεν ευνοεί καμία από τις δύο στο «Μεστάγια», με τη Βαλένθια και τη Σοσιεδάδ να μένουν στο 0-0.

Όλα… μηδέν στο «Μεστάγια». Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν μπόρεσαν να βρουν ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι «κόλλησαν» στο 0-0, αφήνοντας και οι δύο από δύο σημαντικούς βαθμούς.

Οι Βάσκοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα να μένουν οριστικά εκτός τετράδας και μετά το τέλος της 23ης αγωνιστικής της La Liga. Στο -5 από την Ευρώπη και με μάτς περισσότερο οι «νυχτερίδες».

Η Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μάλιστα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ογιαρθάμπαλ και τον Πόρτου. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα στα τελευταια λεπτά θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «τρίποντο», εάν ο Χιλ είχε πλασάρει σωστά.

Το 0-0 δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό…

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Τιερί, Κομέρ (70′ Ράσιτς), Μοσκέρα (46′ Σολέρ), Γκαγιά, Φουλκέρ, Μούσα (80′ Ντούρο), Γκιλαμόν, Μορίμπα (70′ Γκέδες), Χιλ, Μάξι Γκόμες (81′ Μάρκος Αντρέ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ (90’+1′ Θαλδούα), Θουμπέλδια (64′ Ελουστόνδο), Λε Νορμάν, Ντιέγκο Ρίκο, Ραφίνια (73′ Σίλβα), Μερίνο, Θουμπιμένδι, Πόρτου (73′ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ, Σορλόθ (64′ Ίσακ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ