Νάγκελσμαν: «Η Μπάγερν δεν θα αλλάξει την επιθετική της προσέγγιση»

Νάγκελσμαν: «Η Μπάγερν δεν θα αλλάξει την επιθετική της προσέγγιση»

Μήνυμα εν όψει της αναμέτρησης με τη Σάλτσμπουγρκ έστειλε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν δεν θα αλλάξει την επιθετική της προσέγγιση όταν επισκεφτεί αύριο τη Σάλτσμπουργκ, σε έναν αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, παρά την ήττα-σοκ στο πρωτάθλημα από τη Μπόχουμ, όπως δήλωσε Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Η Μπάγερν έχασε με 4-2 στο Μπόχουμ το Σάββατο, δεχόμενη και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας κριτική στα μέσα ενημέρωσης για την επιθετική τακτική του Νάγκελσμαν.

«Είναι η φιλοσοφία μου, η προσέγγισή μου, δεν πρόκειται να την αλλάξω», είπε ο προπονητής της Μπάγερν, σήμερα σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη δομή στην ομάδα μας, παρόλο που λείπουν κάποιοι παίκτες. Το αστείο με το ποδόσφαιρο είναι ότι αυτές οι συζητήσεις γίνονται μόνο όταν χάνεις. Στη νίκη μας επί της Λειψίας, είχαμε έναν αμυντικό λιγότερο από ό,τι στην ήττα από την Μπόχουμ, αλλά κατά κάποιο τρόπο όλοι είπαν ότι ήμασταν πολύ επιθετικοί εναντίον της Μπόχουμ. Στο τέλος, όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο που παίζεις, όχι το σύστημα. Δεν πρόκειται να αλλάξω την προσέγγισή μου με βάση αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ για εμάς», πρόσθεσε.

«Η Σάλτσμπουργκ θα είναι επιθετική στην προσέγγισή τους σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι καλό. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, με πολλά νεαρά ταλέντα. Θα πήγαινε κόντρα στο DNA τους αν ήταν αμυντικοί», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ