Ντόρτμουντ: Δίνει ένα μήνα διορία στον Χάαλαντ

Ντόρτμουντ: Δίνει ένα μήνα διορία στον Χάαλαντ

Η Ντόρτμουντ γνωρίζει πως αν πουλήσει φέτος τον Χάαλαντ θα έχει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος και για αυτό τον πιέζει να αποφασίσει άμεσα για τον μέλλον του.

Είναι δεδομένο πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το μήλον της Έριδος για πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Ντόρτμουντ και θέλει να τον πουλήσει άμεσα, ώστε να έχει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.

Το συμβόλαιο του Νορβηγού επιθετικού μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα έχουν εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας έχουν αντιληφθεί πως το φετινό καλοκαίρι η τιμή του παίκτη θα παραμένει στα ύψη και δεν θέλουν να ρισκάρουν με πιθανή μείωση αυτού του ποσού το καλοκαίρι του 2023, αν ο Χάαλαντ δεν παρουσιάσει την ίδια αποτελεσματικότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η Ντόρτμουντ έχει ενημερώσει τον Νορβηγό επιθετικό πως μέχρι και τον Απρίλη θα πρέπει να έχει αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, καθώς θέλουν άμεσα να αρχίσουν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ