Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη 2-1

Χόφενχαϊμ – Στουτγκάρδη 2-1

Η Χόφενχαϊμ επικράτησε με 2-1 της Στουτγκάρδης με δύο γκολ του Μπαουμγκάρτνερ στα τελευταία λεπτά για την 24η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Χόφενχαϊμ πέτυχε σπουδαία νίκη με ανατροπή στα τελευταία 5 λεπτά απέναντι στη Στουτγκάρδη, επικρατώντας με 2-1 για την 24η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην 4η θέση με 40 βαθμούς, προσπερνώντας τη Λειψία.

Η Χόφενχαϊμ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 43′ το γκολ που πέτυχε ο Χούμπνερ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Έντο στο 58′ να πετυχαίνει το 0-1, αλλά ο Μπαουμγκάρτνερ στο 85′ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90′ ο ίδιος παίκτης έκανε την ολική ανατροπή για τη Χόφενχαϊμ (2-1).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Πος, Γκρίλιτς, Χιούμπνερ, Καντεράμπεκ (70’Νταμπούρ), Μπαουγκάρντερ, Γκέγκερ (58’Ρούντι), Ράουμ, Ρούτερ (81’Μπρουούν Λάρσεν), Κράμαριτς, Μπεμπού (70’Στίλερ).

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Μίλερ, Ίτο Έντο, Αντόν, Μαυροπάνος, Στέντσελ (73’Μάσιμο), Φίχριτς (46’Κάλαϊτζιτς), Μανγκαλά (37’Φόρστερ), Καραζόρ, Εντό, Μαρμούς (86’Τόμι), Τόμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ