Ντόρτμουντ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0

Ντόρτμουντ – Αρμίνια Μπίλεφελντ 1-0

Η Ντόρτμουντ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ, παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της Μπέγερν, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο

Η Ντόρτμουντ δεν λέει να… ξεκολλήσει από την Μπάγερν Μονάχου, παραμένοντας στο κυνήγι των Βαυαρών. Οι Βεστφαλοί εκμεταλλεύθηκαν την ισοπαλία της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και επικράτησε με σκορ 1-0 της Αρμίνια Μπίλεφελντ για την 26η αγωνιστική της Bundesliga.

Έτσι οι «κίτρινοι» έφτασαν τους 63 πόντους, όντας πλέον στο -7 από την πρώτη θέση, και έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο που αν κερδίσουν τότε θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, βάζοντας φωτιά στην υπόθεση τίτλο.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με ευκαιρίες και από τους δύο αντιπάλους. Η Ντόρτμουντ όμως ήταν εκείνη που κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς, χάρη στο τέρμα του Μάριους Βολφ στο 21ο λεπτό του αγώνα.

Άιντραχτ Φρανφούρτης-Μπόχουμ 2-1

Στο άλλο ματς που ήταν την ίδια ώρα, η Άινχτραχτ πήρε μια σημαντική νίκη επί της Μπόχουμ, ανεβαίνοντας στους 37 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν 11οι με 32 πόντους.

Το σκορ άνοιξε ο Πόλτερ για την Μπόχουμ που προηγήθηκε στο 19′ για το 1-0, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όμως όλα άλλαξαν, με τους «αετούς» να κάνουν το 1-1 στο 46′ με αυτογκόλ του Μάσοβιτς, ενώ τη νίκη στην ομάδα του έδωσε ο Καμαντά στο 52′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ