Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Γκέλαρε ξανά και η Ντόρτμουντ ελπίζει

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Γκέλαρε ξανά και η Ντόρτμουντ ελπίζει

Μετά την απώλεια βαθμών με τη Λεβερκούζεν, η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Χοφενχάιμ και δίνει την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ που έχει δυο ματς λιγότερα να την πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Bundesliga

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Μπαγερν Μονάχου άφησε βαθμούς αφού μετά το 1-1 κόντρα στη Λεβερκούζεν, κόλλησε με το ίδιο σκορ και στην έδρα της Χόφενχαϊμ για την 26η αγωνιστική της Bundesliga και δίνει πλέον τη δυνατότητα στην Μπορούσια  Ντόρτμουντ να την πλησιάσει στους -4, καθώς έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ νωθρά στην αναμέτρηση και φαίνεται πως ακόμα είχαν στο μυαλό τους στα επτά γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Σάλτσμπουργκ μεσοβδόμαδα και την πρόκριση που πήραν στους «8» Champions League και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στην αναμέτρηση.

Ο αγώνας

Η Χόφενχαϊμ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και κατάφερε να βρει πρώτη τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 32′ της αναμέτρησης χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ. Οι Βαυαροί καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαν απειλήσει ιδιαίτερα την εστία της Χόφενχαϊμ, η οποία είχε τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η Μπάγερν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κίμιχ.

Με αυτό το τέρμα ο Πολωνός  έφτασε τα 17 γκολ εκτός έδρας την φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας και το ρεκόρ των Γιουπ Χάινκες και Τίμο Βέρνερ. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου ήταν σαφώς πιο βελτιωμένη και έδειξε την ποιότητα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας ευκαιρίες τις όποιες δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει γκολ. Οι Βαυαροί δεν μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα για να πάρουν το τρίποντο και έτσι έμειναν στο 1-1, το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας στο Βερολίνο, η Ουνιόν υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη σε ένα οριακό παιχνίδι για τη μάχη του υποβιβασμού. Στο 40′ η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαυροπάνου και στο 41′ άνοιξε το σκορ ο Αβονίγι για να έρθει στο 90′ ο Καλάιτζιτς να εκμεταλλευτεί την ασυννενοησία των Κνόχε και Μπάουμγκαρτλ και με σουτ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Ακόμα η Φράιμπουργκ νίκησε με 3-2 εντός τη Βόλφσμπουργκ και πλέον βρίσκεται μέσα στην τετράδα του πρωταθλήματος και ονειρεύται την έξοδο στο Champions League. Στο 7′ ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να έρθει στο 44′ ο ίδιος παίκτης να κάνει το 2-0. Oι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 52′ με τον Κρούζε και ισοφάρισαν στο 84′ με τον Άρνολντ. Η Φράιμπουργκ, όμως στο 87′ λεπτό κατάφερε να σκοράρει ξανά με τον Σλότερμπεκ για το τελικό 3-2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Bundesliga: 

Χόφενχαϊμ – Μπάγερν Μονάχου 1-1

Oυνιόν Βερολίνου –  Στουτγκάρδη  1-1

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ 3-2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ