Ανησυχία στην Μπάγερν: Tραυματίστηκε στη προπόνηση ο Λεβαντόφσκι

Ανησυχία στην Μπάγερν: Tραυματίστηκε στη προπόνηση ο Λεβαντόφσκι

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (15/3) της Μπάγερν, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχώρησε τραυματίας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη σημερινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου συνέβη ένα απρόοπτο, καθώς λίγο μετά την έναρξη της ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά από ένα σουτ που έκανε στο περιθώριο του προγράμματος έπεσε στο έφοδος χωρίς να έχει παρέμβει καποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Πάντως πρόκειται για μάλλον κάτι σοβαρό, καθώς η έκφραση του προσώπου του Πολωνού επιθετικού την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια έδειχνε πως πονά αρκετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ίδια την ομάδα για την κατάσταση του Λεβαντόφσκι και μόνο σίγουρο είναι πως οι Βαυαροί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να δουν τον Πολωνό να μένει εκτός εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο 32χρονος Πολωνός επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ τόσο στην Bundesliga, με 29 τέρματα σε 26 εμφανίσεις, όσο και στο Champions League φέτος.

Aπό την άλλη πλευρά ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Κορεντίν Τολισό και Λέον Γκορέτσκα, ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ