Γκάφα με το goal line technology στη Γερμανία: «Χτύπησε» για γκολ ενώ η μπάλα δεν πέρασε (pic)

Γκάφα με το goal line technology στη Γερμανία: «Χτύπησε» για γκολ ενώ η μπάλα δεν πέρασε (pic)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Γερμάνια, στον αγώνα της Μάιντς με την Αρμίνια Μπίλεφελντ όπου το goal line technology υπέδειξε γκολ σε φάση που η μπάλα δεν είχε περάσει καθόλου τη γραμμή.

Μπορεί η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο να έχει βοηθήσει τους διαιτητές να αποφεύγουν τα λάθη ωστόσο υπάρχουν στιγμές που ακόμα και τα μηχανήματα μπορούν να κάνουν λάθη.

Μία τέτοια περίπτωση συνέβη και στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάιντς και την Αρμίνια Μπίλεφελντ, όταν στο 15ο λεπτό του αγώνα το σύστημα goal line technology υπέδειξε στον διαιτητή πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Αυτό έγινε όταν σε μια προσπάθεια του Νιακατέ, ο τερματοφύλακας της Αρμίνια Στέφαν Ορτέγκα μπλόκαρε την μπάλα πάνω στη γραμμή ωστόσο το σύστημα έδειξε πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά εμπιστεύτηκε την τεχνολογία και έδειξε σέντρα, καθώς το ειδικό ρολόι στο χέρι του άρχισε να δονείται και αυτό σημαίνει πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Μετά όμως από τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των φιλοξενούμενων αλλά και από την υπόδειξη του VAR, ο διαιτητής πήγε μόνος του να δει την φάση και είδε ξεκάθαρα πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή και έτσι άλλαξε αμέσως την απόφασή του.

Δείτε εδώ τη συγκεκριμένη φάση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ