Το Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ διεκόπη στο 70′ – Οπαδός έριξε κουτάκι μπύρας στον βοηθό (vid)

Το Μπόχουμ-Γκλάντμπαχ διεκόπη στο 70′ – Οπαδός έριξε κουτάκι μπύρας στον βοηθό (vid)

Την οριστική διακοπή του Μπόχουμ-Γκλάντμαχ αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς στο 70' ένας οπαδός έριξε κουτάκι μπύρας στον επόπτη.

Ο τραυματισμός του βοηθού διαιτητή, Κρίστιαν Γκίντελμαν στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας οδήγησε τον ρέφερι της αναμέτρησης στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ενώ η Γκλάνμπαχ είχε πετύχει δύο γκολ με τους Πλεά (55΄) και Εμπολό (61΄), με τη συμπλήρωση 70 λεπτών ο βοηθός διαιτητή δέχτηκε στο κεφάλι ένα κουτάκι μπύρας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να γονατίσει στον αγωνιστικό χώρο από το χτύπημα.

Ο διαιτητής του αγώνα έστειλε αμέσως τις δύο ομάδες στ΄ αποδυτήρια και μετα από 17 λεπτά ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του Γκίντελμαν, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Ρίμαν και ο αρχηγός της ομάδας, Αντονί Λοσιλά, απευθύνθηκαν οργισμένοι προς το πέταλο των οπαδών απ΄ όπου εκτοξεύθηκε το κουτάκι και έβαλαν τις φωνές στον κόσμο.

Μέχρι το 70΄ η Γκλάντμπαχ είχε το προβάδισμα με 2-0 και, πλέον, για την τύχη του αγώνα θ’ αποφασίσουν τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της Λίγκας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ