Φράιμπουργκ: Δεν θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν για την γκάφα με τους 12 παίκτες

Φράιμπουργκ: Δεν θα ασκήσει έφεση κατά της Μπάγερν για την γκάφα με τους 12 παίκτες

Οι άνθρωποι της Φράιμπουργκ δεν έχουν πρόθεση να ασκήσουν έφεση για να κερδίσουν στα χαρτιά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία αγωνίστηκε με 12 παίκτες για μερικά δευτερόλεπτα.

Αν και η Μπάγερν Μονάχου τα… χρειάστηκε για περίπου 70 λεπτά, τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 4-1 της Φράιμπουργκ εκτός έδρας, κάνοντας έτσι ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο.

Και παρά τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στον αγώνα, το γεγονός που έκλεψε την παράσταση έγινε στο 85′ με τους Βαυαρούς να υποπέφτουν σε μια γκάφα επικών διαστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα Ζάμπιτσερ και Ζίλε πέρασαν στο παιχνίδι, ωστόσο, μόνο ένας αποχώρησε από το γήπεδο και το ματς συνεχίστηκε με αριθμητική ανισορροπία, με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να βρίσκεται στο χορτάρι, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στον πάγκο.

Το τραγικό αυτό λάθος από την πλευρά της Μπάγερν, έδωσε το δικαίωμα στην Φράιμπουργκ να καταθέσει διαμαρτυρία προς τη DFB, προκειμένου να πάρει αυτή τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς όπως αποκάλυψε ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου, Κρίστιαν Στράιχ η Φράιμπουργκ δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση κατά των Βαυαρών.

«Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προσφύγουμε σε τίποτα. Τηρούμε τους κανόνες, δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι ‘αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Φράιμπουργκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ