Τεχνικός διευθυντής Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία  με τον Λεβαντόφσκι»

Τεχνικός διευθυντής Μπαρτσελόνα: «Δεν υπάρχει καμιά συμφωνία με τον Λεβαντόφσκι»

Ο τεχνικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ματέου Αλεμάνι, αναφέρθηκε στο θέμα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκαθαρίζοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Ψηλά στη λίστα, σύμφωνα με γερμανικά και ισπανικά δημοσιεύματα, βρίσκεται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Τσάβι, γι’ αυτό και πιέζει τον εκπρόσωπο του Πίνι Ζάχαβι, να έρθουν σε συμφωνία με την Μπάγερν παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με τους Βαυαρούς ως το καλοκαίρι του 2023.

Θέση για το ζήτημα πήρε ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Δεν έχουμε καμία συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Τον σεβόμαστε απόλυτα, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα του. Είμαστε στο στάδιο της εικασίας, κάτι που είναι λογικό. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα συμφωνημένο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλεμάνι στο Movistar.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ