Νάγκελσμαν: «Έλαβα 450 απειλές για την ζωή μου στο instagram»

Νάγκελσμαν: «Έλαβα 450 απειλές για την ζωή μου στο instagram»

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Τζούλιαν Νάγκελσμαν αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλητικά μηνύματα για την ζωή του στα social media μετά τον αποκλεισμό των Βαυαρών από την Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League.

O αποκλεισμός της Μπάγερν Μονάχου από την Βιγιαρεάλ, όπως είναι λογικό έχει φέρει αρκετή γκρίνια και εσωστρέφεια στο εσωτερικό των Γερμανών, με τους οπαδούς της ομάδας να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, επιρρίπτοντας ευθύνες για την φετινή πορεία της ομάδας.

Μάλιστα, ο αποκλεισμός έχει μετατρέψει τον γερμανικό σύλλογο σ’ ένα καζάνι που βράζει, με τον Γερμανό τεχνικό να αποκαλύπτει, πως έλαβε εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του στο Instagram.

«Μπορώ να χειριστώ καλά την κριτική. Η κατάσταση όμως είναι διαφορετική με 450 απειλές για τη ζωή σου στο Instagram. Στην πραγματικότητα το καταλαβαίνω μετά από κάθε παιχνίδι, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Βασικά δεν τα διαβάζω αυτά τα μηνύματα. Πάντα διαγράφω πολλά.

Είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν, αλλά τώρα στοχοποιούν και τη μητέρα μου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τον αποκλεισμό. Αυτό είναι λίγο άγριο, αλλά αν το δω όλο αυτό, τότε δεν θα μπορέσω να τελειώσω.

Πώς το αντιμετωπίζω; Δεν δίνω σημασία. Οι άνθρωποι πρέπει να γράφουν ό,τι θέλουν, αλλά πρώτα οφείλουν να το σκεφτούν λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να καταλάβω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ