Η… περίπλοκη κατάσταση του Λεβαντόφσκι

Η… περίπλοκη κατάσταση του Λεβαντόφσκι

Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται να είναι «καυτό» με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να παραμένει ανοιχτό.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ερλινγκ Χάαλαντ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, είναι τα τρία «καυτά» επώνυμα που θα απασχολήσουν έντονα την ποδοσφαιρική Ευρώπη τους ερχόμενους μήνες, καθώς και για τους τρεις, θεωρείται πολύ πιθανό, να αλλάξουν ομάδα.

Κι ενώ ο νεαρός Γάλλος φαίνεται να «οδεύει» προς την Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν να προσπαθεί να τον πείσει για να μείνει στην γαλλική πρωτεύουσα, ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, φέρεται κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι, με τον πατέρα του και τον μάνατζερ του, να ζητούν σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ από τον αγγλικό σύλλογο, επειδή μεσολάβησαν στις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Οσον αφορά στον 33χρονο Πολωνό γκολτζή της Μπάγερν Μονάχου, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, όπως τουλάχιστον προκύπτει από σχετικά δημοσιεύματα και από το περιβάλλον του.

Η σύζυγος τού «Λέβα», Αννα, ενημέρωσε μέσω… Instagram, ότι ο Ρόμπερτ παρακολουθεί μαθήματα ισπανικών, ενώ ο -κυρίως- ο ισπανικός Τύπος αναφέρει συχνά-πυκνά, πως ο διεθνής άσος (129 συμμετοχές, 75 γκολ), έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, για τριετή συνεργασία.

Σε αντίθετο… ύφος, ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εμφανίζεται σχεδόν βέβαιος ότι ο Λεβαντόφσκι θα παραμείνει στο Μόναχο:

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήθελε να φύγει. Μιλάει πολύ για τακτική και πάντα δίνει την εντύπωση ότι ενδιαφέρεται. Αλλά είναι λίγο φυσιολογικό να σκέφτεσαι το μέλλον σου, ειδικά όταν είσαι τόσο καιρό στον σύλλογο».

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», αναφέρει ότι οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, επιθυμούν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Λεβαντόφσκι για την επέκταση του συμβολαίου του και ότι έχει προγραμματισθεί για τις επόμενες εβδομάδες, συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, Πίνι Ζαχάβι, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ωστόσο, οι επίδοξοι πρωταθλητές Γερμανίας, προτείνουν μονοετή ανανέωση του συμβολαίου (σ.σ. που λήγει το 2023), ενώ ο Πολωνός άσος, θα ήταν ικανοποιημένος με διετή επέκταση.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, παραμένει σε… επιφυλακή, αλλά γνωρίζει ήδη ότι η υπόθεση δεν θα είναι και η πιο εύκολη, καθώς με 47 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 41 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, ο Λεβαντόφσκι «έχει το πάνω χέρι» με τους συνομιλητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ