«Άνετα η Λεβερκούζεν (1-4), νίκη Ευρώπης η Ουνιόν (1-2)

«Άνετα η Λεβερκούζεν (1-4), νίκη Ευρώπης η Ουνιόν (1-2)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα της Φιρτ και επικράτησε με 4-1, ενώ η Ουνιόν Βερολίνου πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Λεψία με 2-1 και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Φιρτ και επικράτησε με 4-1 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά η Ουνιόν Βερολίνου με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λειψία για την 31η αγωνιστική της Bundesliga και βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο της στην Ευρώπη.

O αγώνας

Η Φιρτ κατάφερε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γέτρο Βίλεμς, όμως πριν καν ακόμα συμπληρωθούν 20 λεπτά στο παιχνίδι η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε κάνει την ολική ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε στο 8ο λεπτό με τον Πάτρικ Σικ και ο Σερντάρ Αζμούν στο 18ο έκανε το 2-1. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα τους Παουλίνιο και Εσεκιέλ Παλάσιος να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα τους.

Ο αγώνας

Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου η Λειψία πήρε το προβάδισμα με τον Γιουσούφ Πόουλσεν να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο άλλο τέρμα και να σφραγίσουν το τρίποντο και έτσι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ήρθε η ολική ανατροπή. Αρχικά στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σβεν Μίχελ έκανε το 1-1 για την Ουνιόν και στο 89ο λεπτό ο Κέβιν Μπέρενς έκανε το 2-1 χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Bundesliga: 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χοφενχάιμ 2-2

Φιρτ – Λεβερκούζεν 1-4

Κολωνία – Αρμίνια 3-1

Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου 1-2

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-3

Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 19:30

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ