Κλίνσμαν: «Η Μπάγερν θα επιστρέψει»

Κλίνσμαν: «Η Μπάγερν θα επιστρέψει»

Σίγουρος ότι η Μπάγερν θα επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Η Μπάγερν Μονάχου θα επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την εφετινή, πρώτη δύσκολη σεζόν του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της, δημιουργώντας ξανά μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης ακόμη κι αν αποχωρήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τόνισε ο Γιούργκεν Κλίνσμαν τη Μ. Πέμπτη (21/4).

Η Μπάγερν που υπέστη αποκλεισμό-σοκ απ’ την Βιγιαρεάλ στους «8» του Champions League κι αποκλείστηκε κι από το γερμανικό Κύπελλο μόλις στο 2ο γύρο, έχει μπροστά της ως μοναδικό στόχο τον 10ο σερί τίτλο της Bundesliga, τον οποίο μπορούν να «σφραγίσουν» το Μ. Σάββατο (23/4) με νίκη επί της 2ης στη βαθμολογία Ντόρτμουντ.

«Είμαι σίγουρος πως μπορούν να το πετύχουν στο ντέρμπι. Είναι μία δύσκολη σεζόν αυτή για τον Γιούλιαν, όμως έχει μάθει πάρα πολλά για το μέλλον. Κι αυτό είναι πολύτιμο».

Και πρόσθεσε ο παλιός μεγάλος Γερμανός άσος: «Αυτό που έκανε πολύ καλά η Μπάγερν, ήταν η στρατηγική της στην προετοιμασία ενός ρόστερ που θα έχει ορίζοντα 3-5 χρόνια. Έχουν ήδη βάλει τα περισσότερα κομμάτια μαζί, έχουν ένα πολύ σταθερό και ποιοτικό ρόστερ.

Αν είσαι οπαδός της Μπάγερν η μεγαλύτερη απορία σου είναι το μέλλον του Λεβαντόφσκι. Πιστεύω ότι στο τέλος θα μείνει. Αλλά ο «σκελετός» της ομάδας είναι ήδη πάρα πολύ δυνατός. Κι αν χρειαστεί να προσθέσει ένα με δύο κομμάτια, θα το κάνει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ