Άιντραχτ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Χιντερέγκερ

Άιντραχτ: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Χιντερέγκερ

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο ο κεντρικός αμυντικός της Άιντραχτ, Μάρτιν Χιντερέγκερ, στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, με την γερμανική ομάδα να κάνει γνωστό πως ο 29χρονος θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης διπλασίασε τις νίκες της επί της Γουέστ Χαμ, παίροντας έτσι την πρόκριση στον τελικό του Europa League, έκει όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήση το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά την αγωνιστική σεζόν 1979-80.

Ωστόσο στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαϊού, δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός των Γερμανών, Μάρτιν Χιντερέγκερ.

Ο πολύπειρος άσος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε μόλις στο 8ο λεπτό της χθεσινής (5/5) αναμέτρησης της Άιντραχτ με τη Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του να ανακοινώνει πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως θα χάσει τα υπόλοιπα φετινά παιχνίδια των Γερμανών, συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου τελικού του Europa League κόντρα στη Ρέιντζερς.

Μια πολύ. σημαντική απώλεια για την Άιντραχτ, αφού ο Αυστριακός αποτελεί βασικότατο στέλεχός της, με 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ