Χέρτα – Μάιντζ 1-2: Σε μπελάδες οι πρωτευουσιάνοι

Χέρτα – Μάιντζ 1-2: Σε μπελάδες οι πρωτευουσιάνοι

Η Χέρτα ηττήθηκε με 1-2 από τη Μάιντζ στο Βερολίνο και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Bundesliga.

Την «χρυσή» ευκαιρία να κάνει πρόωρες διακοπές απώλεσε η Χέρτα. Στο προτελευταίο ματς της σεζόν η ομάδα του Βερολίνου ήθελε το τρίποντο απέναντι στην «αδιάφορη», Μάιντζ, για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Bundesliga, ωστόσο, υπέστη ήττα-σοκ στο Βερολίνο με 1-2 και, πλέον, ελπίζει σε ήττα της Στουτγκάρδης στο Μόναχο από την Μπάγερν (8/05) για να μην έχει προβλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, με την Χέρτα να παίζει εκτός με την Ντόρτμουντ και η Στουτγκάρδη να υποδέχεται την Κολωνία.

Από το αποτέλεσμα στην «Αλιάνζ Αρένα», δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι θα κριθεί και το μέλλον της Αρμίνια στην κατηγορία, με το σύλλογο του Μπίλεφελντ να περιμένει νίκη των πρωταθλητών για να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική ότι θα είναι αυτή που θα παίξει στο μπαράζ ανόδου.

Στο 25′ ο Βίντμερ έκανε το σουτ, ο Λότκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα κι έγινε το 0-1. Στο 33′ ακυρώθηκ γκολ του Σταχ για οφσάιντ μέσω VAR και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζέλκε με πέναλτι έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 ήρθε στο 82′ με κεφαλιά του Μπελ από εκτέλεση κόρνερ.

Χέρτα: Λότκα, Πέκαρικ, Μπογιάτα, Κεμπφ, Ντάρνταϊ (78′ Μπιόρκαν), Τουσάρτ, Ασκασίμπαρ, Νταριντά (88′ Φολσλάγκερ), Μπόατενγκ (67′ Μίτελστεντ), Σερντάρ (67′ Μπελφοντίλ), Ζέλκε

Μάιντζ: Ντάχμεν, Χακ, Μπελ, Νιακατέ, Βίντμερ, Μπαρέιρο (63′ Μποέτιους), Σταχ (90’+2′ Τάουερ), Κορ, Μαρτίν, Ονισίβο, Μπούρκαρντ (78′ Ίνγκβαρτσεν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ