Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0: Με τεσσάρα… αγκάλιασε το σεντόνι η Λειψία

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0: Με τεσσάρα… αγκάλιασε το σεντόνι η Λειψία

«Πέταξε» για τα... αστέρια η Λειψία. Οι «Ταύροι» συνέτριψαν (4-0) την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Πάρτι… Champions League για τη Λειψία! Οι «Ταύροι» διέλυσαν με συνοπτικές διαδικασίες (4-0) την Άουγκσμπουργκ και βρίσκονται μια ανάσα από το σεντόνι.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του γερμανικού πρωταθλήματος, η Λειψία σκαρφάλωσε στην 4η θέση με 57 πόντους, αφήνοντας πίσω της την Φράιμπουργκ (55 π.). Στην έδρα της Αρμίνια αγωνίζονται στην τελευταία στροφή οι «ταύροι», ενώ η Φράιμπουργκ έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο 6ο λεπτό ο Μουκιελέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σίλβα πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Γκίκιεβιτς έσωσε και στο 40’ οι κόντρες ευνόησαν τον Αντρέ Σίλβα κι εκείνος με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία πάτησε γκάζι και έκανε ότι ήθελε τους φιλοξενούμενους. Στο 48’ ο Μουκιελέ έκανε πανέμορφη ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Ενκουνκού από κοντά πλάσαρε για το 2-0. Μάλιστα στο 57’ σε φάση καρμπόν, ο Μουκιελέ έβγαλε την ασίστ και ο Ενκουνκού έγραψε το 3-0. Το πάρτι για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 65΄ με εύστοχο πέναλτι του Φόρζμπεργκ.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι (87’ Τσάουνερ), Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Χένρικς, Μουκιελέ, Φόρζμπεργκ (71’ Σομποσλάι), Καμπλ, Λάιμερ (75’ Άνταμς), Ενκουνκού (78’ Όλμο), Αντρέ Σίλβα (71’ Πόουλσεν)

ΑΟΥΓΚΜΠΟΥΡΓΚ: Γκίκιεβιτς, Γκουβελέουβ, Πέντερσεν (80’ Ζέκιρι), Ουντουοκάι, Όξφορντ, Γρουέθο (46’ Μάιερ), Καλιγκιούρι (80’ Γκάμνι), Ντορς, Γκρέγκοριτς, Νιντερλέχνερ, Γκίντερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ