O Σαλιχάμιτζιτς έβαλε τέλος στα σενάρια για Γκνάμπρι

O Σαλιχάμιτζιτς έβαλε τέλος στα σενάρια για Γκνάμπρι

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς μίλησε για την υπόθεση του Σερζ Γκνάμπρι, τονίζοντας πως η Μπάγερν δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει εκτός κι αν ο ίδιος ο παίκτης το επιθυμεί.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν υπάρξει αρκετές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς έβαλε τέλος στις… ορέξεις όσων ενδιαφέρονται.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών μιλώντας στο γερμανικό «Sky Sports» τόνισε πως ο Γερμανός εξτρέμ δεν πωλείται, εκτός κι αν εκείνος θελήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Πραγματικά θέλουμε τον κρατήσουμε στην ομάδα μας. Ελπίζω να επιλέξει να παραμείνει στην Μπάγερν. Αν όμως δεν το επιλέξει, τότε μπορούμε να βρούμε μια λύση η οποία θα μας κάνει όλους χαρούμενους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαλιχάμιτζιτς.

Θυμίζουμε πως ο Γκνάμπρι βρέθηκε στην Μπάγερν Μονάχου από τη Βέρντερ Βρέμης το καλοκαίρι του 2017, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, και από τότε έχει μετατραπεί σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ