«Σφήνα» της Μπαγέρν σε Τσέλσι για τον Ντε Λιχτ

«Σφήνα» της Μπαγέρν σε Τσέλσι για τον Ντε Λιχτ

Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου έχουν ήδη ξεκινήσεις τις συζητήσεις για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ, την ώρα που ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έχει κάνει εδώ καιρό γνωστή στους ανθρώπους της Γιουβέντους την επιθυμία να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με τους Ιταλούς για ακόμη δύο χρόνια.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει η Τσέλσι, η οποία θέλει να καλύψει το κενό του Αντόνιο Ρούντιγκερ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Συντριπτικά υπέρ του Κλάτενμπεργκ η Super League – Στη… γωνία η ΑΕΚ

Ωστόσο όπως φαίνεται οι «μπλε» απέκτησαν ένα ισχυρό αντίπαλο. Ο λόγος για την Μπάγερν Μονάχου η οποία εξετάζει την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού, έχοντας μάλιστα ξεκινήσεις τις επαφές με την Γιουβέντους.

Οι μπιανκονέρι ζητούν περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Γιουβέντους από το 2019, όταν τον απέκτησε από τον Άγιαξ για το ποσό των 85,5 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος είχε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ