Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Άλε διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Σοκ στη Ντόρτμουντ: Ο Άλε διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

«Παγωμάρα» στις τάξεις της Ντόρτμουντ μιας και οι Βεστφαλοί ένακαν γνωστό πως το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα από τον Άγιαξ, Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

Άσχημα είναι τα μαντάτα που έρχονται από το «στρατόπεδο» της Ντόρτμουντ. Πιο συγκεκριμένα οι Βεσταφαλοί έκαναν γνωστό πως κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπάστιαν Άλε διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις.

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο-αποκάλυψη στο… Καραϊσκάκη – Ο Μαρτίνς, η Μακάμπι και ο «μεγάλος κίνδυνος» από δεξιά

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της BVB, με τον αθλητικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Ζεμπάστιαν Κελ, να δηλώνει τα εξής:

«Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν Αλέ πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση».

Υπενθυμίζεται πως η μετακίνηση του Αλέ από τον Άγιαξ στην Ντόρτμουντ θεωρείται από τις πιο τρανταχτές μεταγραφές που έχουν γίνει στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό παζάρι σε αυτή τη θερινή περίοδο, με τους Βεστφαλούς να βγάζουν από τα ταμεία τους 31 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους έως το καλοκαίρι του 2026 και να καλύψουν το κενό του Έρλινγκ Χάλαντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ