Μίλερ: «Δε θα παίξουμε με 10 επειδή έφυγε ο Λεβαντόφσκι»

Μίλερ: «Δε θα παίξουμε με 10 επειδή έφυγε ο Λεβαντόφσκι»

Ο Τόμας Μίλερ μίλησε στη γερμανική BILD και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και το αντίκτυπο που θα έχει αυτή στην ομάδα.

Το σίριαλ της μετακίνησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε και ο πρώην, πλεόν, συμπαίκτης του στους Βαυαρούς, Τόμας Μίλερ, μίλησε για την επόμενη μέρα στο Μόναχο.

Ο Λεβαντόφσκι ήταν αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος σκόρερ της Μπάγερν την περίοδο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας και η αποχώρησή του διεγείρει ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του γερμανικού συλλόγου, με τον Τόμας Μίλερ να αναφέρεται σχετικά στην BILD.

Διαβάστε επίσης: Η «μάχη» 2 μηνών για Χουάνγκ, η άφιξη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, ο… Γκιγιέρμε και το «έτοιμος να παίξει»

«Όλα τα μέρη αποφάσισαν ότι ο Λέβα έπρεπε να φύγει από τον σύλλογο, υπήρχαν καλοί λόγοι για αυτό, αλλά σίγουρα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε όταν ένας παίκτης που πάντα σκόραρε μεταξύ 30 και 50 γκολ τη σεζόν δεν είναι πλέον εδώ.

Δεν υπήρχε σχέδιο να παίζεις πάντα για αυτόν, αλλά όταν ξέρεις ότι έχεις ένα τέτοιο επιθετικό, το κάνεις. Τώρα τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς θα εξελιχθεί η επίθεσή μας.

Στόχος μας πρέπει να είναι να μην καθόμαστε εδώ σε έξι μήνες και να λέμε: μας λείπει ένα γκολ, έχουμε ένα πρόβλημα».

Και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να παίξουμε με δέκα απλά επειδή έφυγε ο Λέβα. Τώρα θα υπάρχουν ευκαιρίες και για άλλους παίκτες. Ίσως θα σκοράρουμε λιγότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ