Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ντε Λιχτ ως το 2027 (pics)

Η Μπάγερν ανακοίνωσε τον Ντε Λιχτ ως το 2027 (pics)

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ματίας Ντε Λιχτ στην Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τον Ολλανδό αμυντικό ως το 2027.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις μεταγραφικές «βόμβες» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι».

Μετά τον Σαντιό Μανέ, σειρά πήρε και ο Ματίας Ντε Λιχτ για να ανακοινωθεί από την ομάδα του Μονάχου, ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία μεταγραφή, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να αφήνει το Τορίνο και τη Γιουβέντους και να μετακομίζει στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πάντα… Έλληνας (vid+pic)

Ο 23χρονος είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με την πλευρά των Βαυαρών, έχοντας πειστεί από το project που του παρουσίασαν οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι «Μπιανκονέρι» έδωσαν το «πράσινο φως» για το ποσό των 70+10 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Μπάγερν επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιάσουν το νέο απόκτημα της ομάδας, ανεβάζοντας ένα βίντεο με ένα μπουκάλι που ταξίδεψε στον ποταμό Ίζαρ στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας, περιλαμβάνοντας τη φανέλα του Ντε Λιχτ με το 2027 στο πίσω μέρος.

Ο Ντε Λιχτ αποχώρησε από τη Γιουβέντους ύστερα από τρία χρόνια, έχοντας καταλτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα Σούπερ καπ Ιταλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ