Ο Μανέ τήρησε τον λόγο του και είδε… Λίβερπουλ (Pic)

Ο Μανέ τήρησε τον λόγο του και είδε… Λίβερπουλ (Pic)

Ο Σαντιό Μανέ όταν έφυγε από την Λίβερπουλ είχε πει πως θα βλέπει και θα στηρίζει την πρώην ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες του, κάτι το οποίο ήδη ξεκίνησε

Ο Σαντιό Μανέ έμεινε στη Λίβερπουλ έξι ολόκληρα χρόνια και δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς και με την ομάδα και με τον κόσμο της.

Όμως ο κύκλος αυτός έκλεισε και ο Σενεγαλέζος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου .Αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει όταν είχε αποχωρήσει από τους «reds».

Συγκεκριμένα είχε πει πως δεν θα ξεχάσει την Λίβερπουλ και ότι θα τη βλέπει και θα τη στηρίζει σε κάθε ευκαιρία, και έτσι έκανε.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Αουγκούστο, Κούρτιτς, Λουτσέσκου και Μπότο

Σύμφωνα λοιπόν με την «Bild» λίγο πριν την έναρξη του Γερμανικού Super Cup, ο 30χρονος μέσος παρακολούθησε για όση ώρα είχε τη δυνατότητα, την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του με την Μάντσεστερ Σίτι για το Community shield.

Είχε έτσι τη χαρά να δει την αγαπημένη του πρώην ομάδα να κερδίζει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, να σκοράρει στο ντεμπούτο με την Μπάγερν και να κατακτά και αυτός ένα τρόπαιο,  ονειρική νύχτα για τον Μανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ