Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Αουγκούστο, Κούρτιτς, Λουτσέσκου και Μπότο

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Αουγκούστο, Κούρτιτς, Λουτσέσκου και Μπότο

Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας έχει προκαλέσει τριγμούς στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ...

Καζάνι που βράζει είναι ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να αποχαιρετήσουν το Europa Conference League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, προκαλώντας την αγανάκτηση του κόσμου.

Ο δικέφαλος του βορρά απέτυχε με το… καλησπέρα και όπως είναι λογικό, ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Λέφσκι Σόφιας δεν πρόκειται να περάσει στα ψιλά.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα τα σπουδαία για Βίντα στην ΑΕΚ

Στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την εμφάνιση στη διπλή μάχη με τους Βούλγαρους. Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν διεκδίκησε ποτέ την πρόκριση και δίκαια είπε… αντίο στην τρίτη διασυλλογική διοργάνωση.

Ο πρώτος που φαίνεται πως θα πληρώσει το «μάρμαρο» της αποτυχίας είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Οι διαπραγματεύσεις με τον Βραζιλιάνο μέσο για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει σε έναν χρόνο, έχουν πλέον «παγώσει» και μετά και την παρουσία του στους αγώνες με τη Λέφσκι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης ήταν άφαντος στις αναμετρήσεις με τους Βούλγαρους, ενώ και η αποβολή του στην Τούμπα, προκάλεσε την «έκρηξη» και τον εκνευρισμό των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Αουγκούστο φαίνεται πως μετράει μέρες στον ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να τον τοποθετούν στη βιτρίνα, περιμένοντας προτάσεις. To10.gr σας είχε ενημερώσει για αραβική κρούση, με τους «ασπρόμαυρους» να ρίχνουν άκυρο…

Από εκεί και πέρα, στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται και ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Οι ιταλικές σειρήνες πληθαίνουν, με τον Σλοβένο άσο να μην προσφέρει κάποια βοήθεια στους πρόσφατους αγώνες με τη Λέφσκι. Ο ΠΑΟΚ εξετάζει όλα τα δεδομένα και ενδεχόμενη αποχώρηση των δυο, θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση άλλων παικτών στη θέση τους. Οι «ασπρόμαυροι» σκοπεύουν πρώτα να αδειάσουν το ρόστερ και εν συνεχεία να ενισχυθούν στις θέσεις που πονάνε.

Τέλος και όσον αφορά τους Ραζβάν ΛουτσέσκουΖοσέ Μπότο, δεν προκύπτει κάποιο θέμα αποχώρησης. Τόσο ο Ρουμάνος προπονητής, όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους. Ο Ιβάν Σαββίδης τους στηρίζει και δεν σκέφτεται σαρωτικές αλλαγές από το ξεκίνημα της σεζόν. Βεβαίως, οι πάντες κρίνονται από τα αποτελέσματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ