Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν 1-6: Σαρωτικοί οι Βαυαροί στην πρεμιέρα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν 1-6: Σαρωτικοί οι Βαυαροί στην πρεμιέρα

Η Μπάγερν και χωρίς τον Λεβαντόφσκι μοιράζει... εξάρες - Οι Βαυαροί μπήκαν ορεξάτοι στη νέα χρονιά στην Bundesliga, καθώς διέλυσαν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκτός έδρας με 6-1

ΑΠΙΘΑΝΗ βραδιά για την Μπάγερν! Οι Βαυαροί πραγματοποιώντας σαρωτική εμφάνιση διέλυσαν με σκορ 6-1 την Άιντραχτ μέσα στη Φρανκφούρτη!

Από το πρώτο ημίχρονο φάνηκαν οι ορέξεις των πρωταθλητών Γερμανίας, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ του 5-0!

Ο Σαντιό Μανέ άνοιξε λογαριασμό στην Bundesliga, δύο γκολ από τον Μουσιάλα, δύο ασίστ ο Μίλερ!

Τι και αν λείπει πλέον ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι; Η Μπάγερν όλο πεντάρες και εξάρες μοιράζει. 5-3 τη Λειψία στο Σούπερ Καπ και 6-1 την Άιντραχτ στην πρεμιέρα της Bundesliga.

Στο 5′ έγινε το 1-0 για την Μπάγερν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζοσουά Κίμιχ. Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Παβάρ μέσα από την περιοχή και στο 29′ ο Γκνάμπρι έκανε τη σέντρα και ο Μανέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα δύο γκολ! Στο 35′ οι Βαυαροί «έκρυψαν» την μπάλα, ο Μανέ έβγαλε την κάθετη, ο Μίλερ έκανε την πάσα «πάρε-βάλε» και ο Μουσιάλα πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του, ενώ το 5-0 έγινε στο 43′ με σκόρερ τον Γκνάμπρι.

Το γκολ της… τιμής για την Άιντραχτ πέτυχε ο Μουανί στο 64′, ενώ το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μουσιάλα στο 83′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ