Με… φόρα Άρσεναλ και Μπάγερν

Με… φόρα Άρσεναλ και Μπάγερν

Ο Βασίλης Μοιρώτσος δίνει προγνωστικά για τις πρεμιέρες σε Αγγλία και Γερμανία.

Να πουμε… καλό χειμώνα ή θα μας βαράτε όλοι; Πάντως όταν ξεκινούν τα μεγάλα πρωταθλήματα, μπαίνουμε συνήθως σε ρυθμούς τουλάχιστον… φθινοπωρινούς. Και ας είναι ακόμα Αύγουστος. Και σήμερα ξεκινά τόσο η Premier League, όσο και η Bundesliga με δύο ωραία ματσάκια.

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ για την πρώτη αγωνιστική στην Αγγλία. Και Άιντραχτ Φρανφούρτης – Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία. Με τους Βαυαρούς να έχουν ήδη ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια τους, αυτό απέναντι στη Λειψία στον τελικό του Σούπερ Καπ, στο οποίο επικράτησαν με 5-3.

Σε ένα ματς που το νέο μεταγραφικό αστέρι, ο Σαντιό Μανέ, σημείωσε και το πρώτο του γκολ. Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να έφυγε και η Μπάγερν να είναι πια αναγκασμένη να ζει χωρίς αυτόν, αλλά ποιος διαφωνεί πως και φέτος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Η έξοδός της πάντως στη Φρανκφούρτη απέναντι στην κάτοχο του Europa League δεν είναι εύκολη. Δύο ήττες έχει από την Άιντραχτ στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Στην Μπόκα Τζούνιορς ο Καβάνι

Είναι και πρεμιέρα, καλό θα είναι να αποφύγουμε το «διπλό». Η πρόταση από την πρώτη αγωνιστικής της Bundesliga είναι το Goal/Goal και over 2,5 σε απόδοση 1.62.

Και η σημερινή μας δυάδα συμπληρώνεται από το ματς της Premier League. Κρίσταλ Πάλας εναντίον Άρσεναλ, με τους κανονιέρηδες να δείχνουν στα φιλικά πως φέτος θα είναι άλλη ομάδα. Και φουλ επιθετική. Στο τελευταίο έβαλαν έξι στη Σεβίλλη, με τον Ζεσούς που αποκτήθηκε με 52 εκατομμύρια από τη Σίτι να σημειώνει χατ τρικ.

Η εικόνα της Άρσεναλ μας κάνει να την εμπιστευτούμε και το «διπλό» στο 1.80 είναι πολύ καλή επιλογή.

Η πρόταση:

Άιντραχτ Φρ. – Μπάγερν Μονάχου Goal/Goal και over 2,5 (1.62)

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 2 (1.80)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ