Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φράιμπουργκ έμεινε στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η Φράιμπουργκ «κόλλησε» στο μηδέν κόντρα στην Γκλάντμπαχ χάνοντας έτσι την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 14′ ο Φλέκεν έσωσε μετά από σουτ του Τουράμ ενώ στο 28’ είπε όχι και σε σουτ του Χόφμαν από τα δεξιά και στο 29’ έβγαλε και το πλασέ του Τουράμ.

Διαβάστε επίσης: Και δεύτερος Σισέ στο Ρέντη – Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Ηρθε και έπιασε δουλειά

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Γκίντερ πρόλαβε τον Τουράμ πριν κάνει την προβολή στο 58′.

Τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Ζόμερ να λέει «όχι» σε σουτ του Γεόνγκ από το ύψος του πέναλτι.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Μ.Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κ.Γκίντερ, Σιλντιγιά, Χέφλερ, Γκρίφο (82’ Βάισχαουπτ), Εγκεστάιν (68’ Κεϊτέλ), Κιερέ (69’ Γεόνγκ), Ντόαν (81’ Σέιντ), Γκρέγκοριτς (83’ Πέτερσεν)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Σκάλι, Μπενσεμπαϊνί, Φρίντριχ, Στιντλ (82’ Βολφ), Κράμερ, Βάιγκλ, Νοϊχάους (34’ Ενγκουμού, 82’ Μπόρχες Σάντσες), Κονέ, Τουράμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ