Και δεύτερος Σισέ στο Ρέντη – Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Ηρθε και έπιασε δουλειά

Και δεύτερος Σισέ στο Ρέντη – Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Ηρθε και έπιασε δουλειά

Εντάχθηκε ήδη στις προπονήσεις της Δεύτερης ομάδας, ο αδερφός του Παπ Αμπού Σισέ, Μόμο. Οι πρώτες εντυπώσεις και το μέλλον του.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ένα νέο πρόσωπο εντάχθηκε στης προπονήσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ρέντη. Κάτι απολύτως λογικό, ειδικά όταν αυτός ο ποδοσφαιριστής, βλέπει τον κόσμο από τα 2.02 μ.! Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μόμο Σισέ, για την περίπτωση του οποίου σας έχει ενημερώσει σχετικά to10.gr εδώ και ημέρες.

Ο Μόμο Σισέ, λοιπόν, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και το Σάββατο ξεκίνησε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, με σκοπό να αποδείξει ότι έχει μια θέση στο ρόστερ.

Ο 24χρονος αμυντικός και αμυντικός μέσος, είναι ο μικρότερος αδερφός του Παπ Αμπού Σισέ και ήρθε στη χώρα μας, ώστε ο Ολυμπιακός Β’ να τον περάσει από δοκιμαστική περίοδο και εν συνεχεία να αποφασιστεί εάν θα αποκτηθεί ή εάν θα παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα, πιθανότατα Super League 2, ώστε να πάρει παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ομαδική προπόνηση του Μαρσέλο – Σε τι κατάσταση είναι, πότε μπαίνει

Ο πανύψηλος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, έως τώρα αγωνιζόταν σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Σενεγάλης, αλλά και ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών στη Γαλλία. Είναι πρώιμο να αναλύσουμε όσα δείχνει στο Ρέντη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το στιλ του ταιριάζει πολύ με του μεγαλύτερου αδερφού του, με τη διαφορά πως η συναρμογή του, το… κουμάντο του μεγάλου κορμιού του είναι διαφορετικό και θέλει δουλειά. Τεχνικά, πάντως, σημειώνεται πως δεν είναι κακός.

Ο Μόμο Σισέ θα μείνει αρκετές ημέρες στο Ρέντη, θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ιμπαγάσα και στην πορεία θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι το πιθανότερο είναι να δοθεί σε κάποια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, καθώς εκτός των άλλων, δεν έχει διαβατήριο.

Όλα αυτά, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες. Εως τότε, ο Ολυμπιακός θα έχει έναν ακόμη Σισέ στο Ρέντη. Πιθανότατα τον ψηλότερο ποδοσφαιριστή που έχει εμφανιστεί ποτέ στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ