Θλάση ο Λούκας Ερναντέζ της Μπάγερν

Θλάση ο Λούκας Ερναντέζ της Μπάγερν

Θλάση έδειξαν οι εξετάσει για τον Λούκας Ερναντέζ της Μπάγερν που τραυματίστηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε ο Λούκας Ερναντέζ, στο χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν με τη Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (που έληξε 2-0 υπέρ των Βαυαρών), τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μία διεκδίκηση με τον Φρανκ Κεσιέ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπακαμπού – Σήμερα στην Ελλάδα για τις υπογραφές (Vids)

Όπως γνωστοποίησαν οι πρωταθλητές Γερμανίας, ο πρωταθλητής κόσμου του 2018 διαγνώστηκε με θλάση στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει «πολλές εβδομάδες» εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει -μεταξύ άλλων- τα ματς της εθνικής Γαλλίας με Αυστρία και Δανία, για το Nations League.

Στον αντίποδα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση των άλλων δύο -επίσης Γάλλων- παικτών της Μπάγερν, που αποχώρησαν με προβλήματα από το χθεσινό ματς του Μονάχου.

Ο Μπενζαμέν Παβάρ αντικαταστάθηκε στο 21ο λεπτό, μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε, ενώ ο Νταγιό Ουπαμεκανό αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, όμως οι εξετάσεις τους δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν στις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ