Τσάβι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Τσάβι: «Μπορούμε να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Ο Τσάβι εξέφρασε την πεποίθηση πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Μπάγερν Μονάχου.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες «μειδίασε» στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (12/9) όταν ερωτήθηκε για το αν το να παίζεις στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου μοιάζει με «σπίτι του τρόμου», ένα 24ωρο πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League.

Η «Μπάρτσα» ηττήθηκε εύκολα με 3-0 δύο φορές πέρσι από τους Βαυαρούς στη φάση των ομίλων, ωστόσο πλέον έχουν αλλάξει πάρα πολλά στους Καταλανούς, που έχουν πια στη σύνθεσή τους (και) τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από την Μπάγερν στους «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Δεν θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League στα ματς στη Βρετανία λόγω Ελισάβετ

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπάγερν επί γερμανικού εδάφους, ενώ στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχει σε βάρος της συνολικό σκορ 17-4, συμπεριλαμβανομένου και του προημιτελικού του 2020, που βρήκε θριαμβευτές τους Βαυαρούς με 8-2!

«Δεν θα έλεγα ότι είναι το… σπίτι του τρόμου, είναι απλά η έδρα της Μπάγερν. Έχω δει και τις δύο όψεις του νομίσματος εναντίον τους, τους έχουμε νικήσει με μεγάλα σκορ κι έχουμε χάσει με μεγάλα σκορ, αλλά δεν έχουμε νικήσει ποτέ στην Allianz Arena κι αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι το συγκεκριμένο ματς, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος» τόνισε ο Τσάβι και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούμε να είμαστε… αλαζονικοί, επειδή είχαμε καλά αποτελέσματα στα τελευταία ματς. Πρέπει να θυμηθούμε πως είναι να παίζεις εναντίον τους και θα είμαι ευχαριστημένος αν βγάλουμε στο γήπεδο τις δυνατότητές μας. Μπορούμε έτσι να νικήσουμε και να αλλάξουμε την όλη Ιστορία εναντίον τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ