Νάγκελσμαν για Μανέ: «Αν προσαρμοστεί θα προσφέρει στο εκατό τοις εκατό»

Νάγκελσμαν για Μανέ: «Αν προσαρμοστεί θα προσφέρει στο εκατό τοις εκατό»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μίλησε για την απόδοση του Σαντιό Μανέ, τονίζοντας πως θέλει χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Χρόνο προσαρμογής χρειάζεται ο Σαντιό Μανέ, σύμφωνα με τον προπονητή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με τη υπόλοιπη ομάδας και να αποδώσει τα μέγιστα.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, ρωτήθηκε για την μέτρια απόδοση που είχε ο Σενεγαλέζος στον ματς της Τρίτης (13/9) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος ώστε να προσφέρει στο εκατό τοις εκατό. Ωστόσο έδωσε και ένα «ελαφρυντικό» στον 30χρονο επισημάινοντας πως αγωνίστηκε σε διαφορετική θέση κόντρα στους «Μπλαουγκράνα», στην οποία δεν έπειξε τόσο, όσο ήταν στη Λίβερπουλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν:

«Είναι μια νέα μεταγραφή και πρέπει να προσαρμοστεί. Προσπαθεί πολύ και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά μαζί μας. Όπως και να έχει, ότι έχω να πω στον Σαντιό θα το πω στον ίδιο και όχι στα Μέσα. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπαιξε σε μία διαφορετική θέση, στην οποία δεν έπαιξε τόσο πολύ όσο ήταν στη Λίβερπουλ».

«Είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις ομάδα να χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Έχω ήδη πει πως θέλω να τον βλέπω να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο πιο συχνά. Ίσως να κοιτάζει λιγότερο την μπάλα και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ